Oktober 2018: Nu kan du tanka grönt i parkeringshuset!

Tack vare beviljat investeringsstöd från Klimatklivet har Lindhagenhuset installerat 12 stycken laddstationer för elbilar i parkeringshuset.
– Den positiva trenden av användandet av elbilar vill vi gärna stödja så installationen av laddstationer kändes som en självklarhet, säger Newsec som förvaltar Lindhagenhuset. Vi vill hjälpa våra kunder med
att optimera sin tid och förenkla vardagen så att kunna erbjuda elbilsladdning samtidigt som man gör ett
ärende hos oss kändes helt i linje med vår strategi”.

Laddstationerna finns på plan -1 i parkeringshuset på Strandbergsgatan.

17/4 2018: Köksmästaren Magnus Rydberg öppnar Rya’s KÖK!

Efter en tids renovering står nu plan 5 redo att återupptäckas. Här har köksmästaren Magnus Rydberg öppnat upp en helt ny restaurang, Rya’s KÖK, som serverar mat av tradition och med hög kvalité.
- Man kan säga att vi serverar husmanskost, fast inte bara från Sverige utan från fl era delar av världen, säger Magnus Rydberg. Med hjälp av arkitekterna Johanna Egnell och Helena Allard har våningsplanet förvandlats till en ny mötesplats där både singel luncharen och större sällskap ska trivas. EgnellAllard, som även är arkitekterna bakom Urban Deli, har valt att jobba med hållbara material såsom trä, textil och metall och att få in fler gröna växter på ytan.
- Vi har haft som mål att skapa en skön och lättsam men ändå stilfull atmosfär och skapa ”olika rum i rummet”, säger Johanna Egnell.

 

Ryas kök 1200x628

3/7 2017: Hagge Lind upptäcker Kungsholmens inredningsmecka!

Sommar och sol och vår utsände reporter Hagge vill uppdatera hemmet med ljusare färger och lättare textilier. Han vill inte åka långt och han har ingen bil. Lösningen blir Stockholms Sovrum, som sitt namn till trots, har mycket mer än bara sängar. En butik som till en början fokuserade enbart på sängar är idag en fullfjädrad inredningsbutik med både sitt egna varumärke Kurt Louis men även många andra, däribland flertalet danska såsom Trademarkliving och Nordahl. Inte nog med ett gediget utbud av både lampor, lakan, sängbord, soffor, köksbord, stolar och hyllor. Du kan även få hjälp med att få det levererat till dörren! Här får du ett smakprov på Stockholm Sovrums utbud.

2017-06-15_11-48-07

 

14/9 2016:Möt Hagge Lind – på jakt efter en bättre vardag.

Hagge är en innerstadsbo som försöker få ihop en smidig vardag, precis som de flesta av oss. Utbudet av affärer i Stockholm är det ingen brist på men Hagge söker en plats där han kan göra alla sina vardagsbestyr under ett och samma tak. Häng med Hagge när han inser att Lindhagen är det ställe han söker efter. Först ut blir ett besök på Nordic Wellness!

 

21/10 2015:
Nu blir det enklare att prova ut din drömsäng!

Stockholms Sovrum har gjort utrymme för en större sängutställning som gör det enklare att prova fram rätt fasthet på madrassen bland annat. Hasse som äger Stockholms Sovrum är återförsäljare av sängar från Carpe Diem men har även sitt egna varumärke Kurt Louis som både är prisvärt och med god kvalité. I samma märke finns även soffor så som den klassiska Howard-modellen i flera färger.
Hasse säger:  - “Jag tyckte det saknades soffor som var gjorda för att sitta i. Det är en hårfin gräns mellan att en soffa blir för hård eller så mjuk att man knappt kommer upp och lämnar sittgropar efter sig. När det kommer till sängar så är tryckavlastningen superviktig”.
Utöver soffor och sängar finns det mesta inom inredning hos Stockholms Sovrum – bland annat dansk design från Nordal och Trademarkliving och handgjorda indiska bord i mörkt trä och i flera olika mått. -”Utkörning av sängar och större möbler ingår i priset vilket gör att många väljer oss” , säger Hasse.
Stockholms Sovrum har öppet sju dagar i veckan och står redo att berätta mer om sängens viktiga egenskaper. Välkommen in på plan 4, bredvid Systembolaget.

 

Klicka på bilden för att se större.

Sthlm Sovrum före_efter

 

 

20/10 2015:
Skin care for your hair

Det är filosofin Kevin Murphy använder för sina hårprodukter. Högt presterande produkter som ska öka både styrkan och livslängden på ditt hår. Företaget har från start varit extremt noga med att välja naturliga ingredienser för sina produkter och använder bland annat mango för att skapa mjukhet i håret samt bambu för att skapa en känsla av ett viktlöst hår. Lotusblomman har använts för att minska slitage och för att reparera skador på håret. Alla produkter är sulfat- och parabenfria. Inte nog med bra värderingar så är produkterna döpta väldigt finurligt:

Thick Again – en leave in lotion för tunt hår.
Full Again – lotion som skapar en känsla av tjockare hår
Born Again – Bygger upp skadat hår – innehåller bla. Omega 3 och 6.
Night Rider – Matt vax/paste med hård stadga.

 

Just nu får du som medlem i Husets Deal Hydrate-Me. Masque till kampanjpris – 195 kr
(ord.pris 295 kr) Hämta din värdekupong på Mina Sidor eller bli medlem kostnadsfritt här.

kevin_murphy_hydrate_me_masque

 

Alla produkter nedan finns hos Lindhagen Salong & Shop.  kevin murphy

20/7 2015:
Gratis utomhusträning med Nordic Wellness.

Kom och testa på träning ute i det fria! Nu har du som är medlem i Husets Deal möjlighet att få testa på utomhusträning gratis. Passet pågår i 45 minuter och du behöver inte känna någon stress över din formkurva. Alla jobbar efter egen förmåga med härlig pepp från både tränare och andra deltagare. Passet leds av PT Johanna Sallerhed och pågår i 45 minuter. Välj kläder efter väder, gärna oömma – oftast trotsar vi både regn och rusk!

 

PT Johanna Sallerhed berättar lite om hur ett pass kan se ut:
“Vi börjar alltid med någon form av uppvärmning tillsammans för att väcka kroppen. Efter den är det väldigt olika hur ett pass kan se ut! Vi använder alltid den egna kroppen som redskap på något vis, utöver det är det fantasin som sätter gränser – burpees, utfall, olika par-övningar, övningar mot “rekvisita” i naturen (bänkar, läktare, m.m.) Gemensamt för alla pass är att det alltid är en otroligt härlig stämning och gemenskap! Vi har riktigt kul tillsammans på de här klasserna!”

 

Tider utomhusträning:
Juli: tisdagar kl 17.15, möts i receptionen.
Augusti: tisdagar kl 17.30 – möts i receptionen. Fredagar 6.30 – möts på Kristinebergs IP.
Läs mer om Nordic Wellness Lindhagen här>>

 

Hämta din värdekupong på Mina Sidor eller om du inte är medlem kan du bli det kostnadsfritt här

 

10/7 2015:
Ny hiss installerad.

Nu har vi förbättrat framkomligheten mellan entréplan och våning 1, 2 och 3. Framförallt är den nya hissen tänkt för att underlätta för besökare som handlat på ICA Maxi och som ska åka ner i garaget. Hissen är extra rymlig och flera kundvagnar får plats utan problem. Den nya hissen hittar du rakt fram när du kommer in på entréplan. Testa den gärna nästa gång du besöker oss.

 

1/5 2015:
Lindhagen Sko & Nyckelservice tillbaka på plan 1.

Vi välkomnar Mihran och Alexander tillbaka i nya lokaler på plan 1 vid returstationen. Här får du hjälp med både skrädderi, kemtvätt, omklackning av skor och kopiering av nycklar. Och snabbt går det! Skrädderi och kemtvätt tar ca 3 dagar, omklackning 1 dag och nycklar medan du väntar.

 

3/3 2015:
VÄLKOMMEN PÅ BYGGFIKA 6/3.

Under 2015 ser vi över ytskikt och framkomlighet i huset. Bland annat kommer vi att bygga till en ny hiss. Lindhagens Sko och Nyckelservice har stängt under renoveringen men är tillbaka i nya lokaler i vår på plan 1 – vid återvinningsstationen.

Välkommen på byggfika nu på fredag kl 11-13 och kl 15-18 så berättar vi mer och bjuder på kaffe och muffins.

 

2/3 2015:
MÅNADENS MEDLEMSERBJUDANDEN LIVE.

Du som är medlem i Husets Deal, Lindhagens förmånsklubb, har just nu dessa erbjudanden att hämta på Mina Sidor.
Är du inte medlem i Husets Deal kan du gå med kostnadsfritt här och ta del av erbjudanden direkt.
PONG: Lunchbuffé 100 kr (ord.pris 120 kr) Gäller till 17/3 – 2015.
Nordic Wellness: Få två tillfällen med personlig tränare vid tecknande av följande medlemskap: Guld, Guld+, Silver, Silver+. Medlemskapet kostar från 345:-/månad exkl. uppläggningsavgift -
ingen bindningstid. Gäller till 31/3-2015.
Logga in på Mina Sidor här.

 

2/1 2015:
NORDIC WELLNESS HAR ÖPPNAT!

Nu är Kungsholmens modernaste träningsanläggningen äntligen öppen!
Den officiella invigningen sker i huset torsdagen den 15/1 då personliga tränare från Nordic Wellness kommer att bjuda på överraskningar, temapass och barnpass.
Fram till 15/1 ber vi dig att ha överseende med att vi fortfarande jobbar med finslipning av dom sista detaljerna inför den stora öppningen.

 

Nordic Wellness öppettider:
Vardagar 9-21
Lör: 9-17
Sön: 10-18

 

Prisexempel träningskort:
Träning alla aktiviter: 299 kr / månad
Träning gym: 249 kr / månad
Läs mer här

 

December 2014
NYINVIGNING AV PONG – UTÖKAT MATKONCEPT

Under de senaste månaderna har helt nya miljöer och matkoncept vuxit fram uppe på plan 5. PONG erbjuder nu allt från proteinshakes från det nya caféet till Korean Barbeque med egna bordsgrillar. Den populära lunchbuffén finns fortfarande kvar men erbjuder nu även sushi och sashimi. Med helt nyinredda sittytor och en stor levande bar blir PONG ett utmärkt val för både luncher och middagar.
Även öppettiderna har blivit generösare – klicka här.

 

December 2014
NYA TIDER PÅ INGÅNG!

Området runt Lindhagen har varit i ständig utveckling de senaste åren. Även Lindhagenhuset har förändrats under 2014 och mer spännande saker kommer ske under 2015.

 

Ny hiss – byggstart januari
I mitten av januari sätter vi igång byggnationen av en helt ny hiss. De existerande 3 hissarna kommer också få sig en tillfräschning. Totalt kommer det att finnas 4 hissar på entréplan som ska underlätta transporten mellan våningsplanen. Har du frågor kring ombyggnationen är du välkommen att maila info@lindhagenhuset.se